fbpx
Annonce

Barca tæt på enighed om Iñigo Martínez' sommerskifte

Peter Vyff - 15.03.23

// Iñigo Martínez

Ledelsen skulle angiveligt være nået til enighed med Iñigo Martínez, der efter alt at dømme skifter til Camp Nou efter denne sæson. Den igangværende Negreira-undersøgelse betyder dog, at aftalen endnu ikke er blevet en realitet.

Barca forsøgte allerede før denne sæson at hente Bilbao-spilleren Iñigo Martínez til Camp Nou, men det lykkedes som bekendt ikke. Catalanerne genoptog dog deres interesse i forsvarsspilleren efter at ledelsen måtte tage afsked med Gerard Piqué, der stoppede karrieren i efteråret.

Den 31-årige Martínez skulle angiveligt også have et stort ønske om at skifte til Camp Nou på trods af interesse fra både Aston Villa og Atlético Madrid. Det har eftersigende også betydet, at baskeren hidtil har afvist alle tilnærmelser fra Athletic-ledelsen, som ellers har ønsket at forlænge hans ophold på San Mames.

Artiklen fortsætter under annoncen


Martínez' skifte til Barca har derfor i lang tid lagt i kortene, og ifølge avisen Sport skulle en aftale nu være så tæt som færdigforhandlet. Men selvom parterne allerede er blevet enige om lønnen og kontraktens længde, så betyder den igangværende korruptionssag, at handlen trækker ud.

Baskeren ønsker nemlig at se tiden lidt an, da den potentielle skandale-sag kan ende med at få store konsekvenser for Barca. Catalanerne har i forvejen store problemer med økonomien - dog kan tilgangen af Martínez have en positiv indvirkning på situationen, da det med al sandsynlighed betyder, at Eric García sælges efter denne sæson.

Det er dog alt for tidligt at spå om udfaldet endnu, da rygterne har svirret det meste af sæsonen. Barca står også på nuværende tidspunkt til at skulle tage imod Clément Lenglet og Samuel Umtiti, der sandsynligvis drager retur til Camp Nou efter deres udlån hos henholdsvis Tottenham og Lecce.

Cheftræneren Xavi kan derfor potentielt stå med en række forsvarsspillere, der ikke på nogen måde har en fremtid på Camp Nou. Og det skal der højst sandsynligt findes en løsning på, inden det mulige indkøb af Iñigo Martínez kan blive offentliggjort.

.:FORSIDE:.