fbpx

Barca tager ingen chancer med de skadede spillere

Simon Arun Vrábel - 14.04.23

// Ousmane Dembélé // Andreas Christensen // Frenkie de Jong // Pedri

Barca har i øjeblikket fire nøglespillere ude med skader og selvom deres fravær er særdeles mærkbart for resten holdet, vil man ikke forcere noget eller tage chancer i genoptræningen af spillerne.

Frenkie de Jong, Pedri, Ousmane Dembélé og Andreas Christensen er alle på skadeslisten i Barca og samtidig er det alle spilere som normalt ville indgå i Xavis startopstilling. Alligevel tager trænerstaben ingen chancer med spillernes genoptræning.

Først var det Dembélé, dernæst Pedri og kort tid efter tilsluttede Frenkie de Jong og Andreas Christensen sig listen af skadede spillere. Fælles for dem alle var, at selvom skaderne ikke tydede på at være alvorlige, så ville man ikke sætte en deadline for deres tilbagevenden til truppen. Derfor spekulerede flere catalanske medier i, at spillerne ville komme hurtigt retur, men det har altså ikke været tilfældet. Selv op til det vigtige returopgør i Copa del Rey-semifinalen var ingen af dem udtaget, til det der endte med et 0-4 nederlag til Real Madrid.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport så er årsagen, at Xavi i samråd med lægestaben har besluttet, at man på ingen måder ønsker at tage chancer med de fire spillere, på trods af deres vigtighed for holdet. Især Dembélé har en broget skadeshistorik og man ønsker ikke at hverken han eller de tre andre spillere får tilbagevendende skader, som kan ødelægge deres fremtid. Fælles for dem alle er også, at de er unge og at Xavi derfor ønsker at bygge fremtiden op omkring dem.

Dembélé har været ukampdygtig siden starten af året, mens Pedri blev skadet i midten af februar. Frenkie de Jong og Andreas Christensen blev begge skadet i forbindelse med den seneste landsholdspause, som var i slutningen af marts måned. Der er endnu ingen officiel udmelding om, hvornår man forventer at nogle af spillerne er retur, men de catalanske medier spår at De Jong og Pedri bliver klar til hjemmekampen mod Atlético Madrid som spilles den 23. april..:FORSIDE:.