fbpx
Annonce

Barca uden sejr i de sidste fire Clásicos på Camp Nou

FCBARCELONA.DK - 16.03.23

// El Clásico

Barca kan tage et kæmpe skridt mod et mesterskab, hvis de lykkes med at besejre Real Madrid på søndag hjemme på Spotify Camp Nou, men Madrid har ikke tabt de seneste fire gange de har været på besøg.

El Clásico på søndag aften kan reelt være kampen der afgør hvor mesterskabet havner, selvom der vil mangle 12 runder efterfølgende. Med en sejr vil Barca komme 12 point foran sine ærkerivaler og det synes ikke realistisk, at sådan et forspring sættes over styr.

Modsat vil en sejr til Real Madrid mindske afstanden mellem de to mandskaber til blot seks point og så vil ligaen igen være en ret åben affære.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca går ind til kampen gode minder fra de sidste par Clásicos. Det blev til en 3-1 sejr i den spanske Supercup, en kamp der blev spillet i Saudi Arabien og senest vandt de 0-1 i Madrid i Copa del Rey semifinalen.

Derimod ser statistikken noget skidt hjemme på Camp Nou, for de seneste fire gange er det ikke lykkes for Barca at vinde. Senest catalanerne vandt en Clásico i egen hule var i oktober 2018, hvor de hvide blev sendt hjem med et forsmædeligt 5-1 nederlag, der i øvrigt kostede Julen Lopetequi jobbet som Madrid-træner.

Af de seneste fire Clásicos på Camp Nou er to endt uafgjort, mens Madrid har vundet de to andre. Sidst de var på besøg i Barcelona var i sidste sæson, hvor de hentede en sejr på 1-2. Det var i oktober 2021, kort inden at Ronald Koeman blev fyret og Xavi kom til.

På søndag skal Barca så forsøge at bryde den kedelig tendens med, at Real Madrid ikke taber på Camp Nou.



.:FORSIDE:.