fbpx
Annonce

Barcas angreb er sårbart i de næste to ligakampe

FCBARCELONA.DK - 22.01.23

// Ousmane Dembélé // Ansu Fati // Ferran Torres // Raphinha

Xavi står med alvorlige udfordringer når det gælder holdets offensiv i de næste par ligakampe, for med Lewandowski og Torres ude med karantæne og en Memphis der er rejst, er det et sårbart angreb han råder over.

Robert Lewandowski er indiskutabel førstevalget i front når Xavi sætter sit bedste hold, men polakken mangler stadig at afsone to af hans tre kampes karantæne i La Liga. Det betyder, at han er ude i morgen mod Getafe og på næste lørdag mod Girona.

Det samme er Ferran Torres efter hans udvisning mod Atlético, der betød to kampes karantæne på grund af en gedigen brydekamp mod Savic.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det efterlader Xavi med udfordringer, for med Memphis' afgang til Atlético, er der kun tre angribere tilbage i førsteholdstruppen, nemlig Dembélé, Ansu Fati og Raphinha.

Mod Getafe har Xavi udtaget den 18-årige Alarcón, men hans erfaring på højeste niveau er minimal. Han fik sin officielle debut i torsdags mod Ceuta, hvor det kun blev til de sidste 10 minutter.

På sit pressemøde i går afslørede Xavi, at Fati starter inde mod Getafe. Det samme gør Dembélé med stor sandsynlighed og så den sidste plads går så til Raphinha, med mindre Xavi endnu en gang vælger at starte med kun to angribere, som man så det mod Atlético Madrid og Real Madrid.

Getafe er dog et hold hvor Xavi nok vælger at spille bredt, så det ligner en startformation med Raphinha og Dembélé på kanterne og Fati som spidsangriberen. Alarcón er så eneste alternativ som indskifter og det virker sårbart, med hans sparsomme erfaring.

Hvordan Xavi vælger at løse opgaven får man at se en times tid inden kampstart, der er kl. 18.30 i morgen aften.



.:FORSIDE:.