fbpx

Barcas første kamp efter VM har fået starttidspunkt

FCBARCELONA.DK - 22.11.22

// La Liga

Det varer stadig mere end en måned, inden at der igen spilles fodbold i La Liga. I går blev de præcise kamptidspunkter til de første kampe efter VM fastlagt og her kommer Barca til at spille på et noget usædvanligt tidspunkt.

Det lå allerede fast at La Liga ville blive genoptaget i de allersidste dage af 2022, men det var altså først i går, at der blev sat konkrete kamptidspunkter på kampene i 15. spillerunde.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Her magede det sig således, at Barca slutter 2022 af med en kamp lødag den 31. december, på det noget uvante tidspunkt kl. 14.00 hjemme på Spotify Camp Nou.. Det betyder at både tilskuere og spillere kan nå hjem i god tid til at fejre nytåret.

Forhåbentligt kan Barca slutte 2022 med en sejr, så de kan fejre nytår på førstepladsen i ligatabellen. Det skulle der være gode chancer for, for det er lokalrivalerne fra Espanyol der lægger vejen forbi og de indtager en ydmyg 16. plads, kun et enkelt point fra nedrykningsstregen. Dermed kan Barca  ikke undgå at være storfavoritter..:FORSIDE:.