fbpx

Bartomeu bekræfter, at Setién kan opsiges i 2021

FCBARCELONA.DK - 14.01.20

© Getty Images
// Bartomeu // Setien

Ved dagens præsentation af Quique Setién kom præsident Bartomeu med en interessant information. Selvom kontrakten løber til 2022, kan klubben ophæve samarbejdet i 2021, når der vælges ny præsident.

Da Barca i går oplyste at Setiéns kontrakt løber til 2022 var der mange der undrede sig. De troede at Barca søgte en midlertidig løsning, så Xavi Hernández kunne tiltræde til sommer, som han angiveligt var indstillet på.

Derfor blev Josep Maria Bartomeu  i dag bedt om, at forklare nærmere omkring Setiens kontrakt. 'Quique Setién har kontrakt til 2022, man da der er præsidentvalg i 2021 er der en klausul om, at den valgte præsident kan lave en ændring' var svaret.

Det betyder altså, at Barca reelt kan hente Xavi ind som træner om halvanden sæson, uden at fyre Setién, men blot ved at ophæve hans kontrakt. Om det kommer til at ske, vil nok mest afhænge af de resultater som holdet præsterer under den nye træner.

Ved præsidentvalget i 2021 kan Bartomeu ikke genopstille i henhold til klubbens vedtægter. En kandidat til posten, Victor Font, har et godt forhold til Xavi, der åbenlyst har støttet Font, så måske det bliver ham der henter Barca-legenden tilbage til klubben, noget som jo ikke lykkedes for Bartomeu.

.:FORSIDE:.