fbpx

Bartomeu: 'Burde være foregået på en anden måde'

FCBARCELONA.DK - 14.01.20

© Getty Images

Ved den officielle præsentation af Quique Setién, beklagede præsident Bartomeu den måde hele trænerskiftet var forløbet på. Han forklarede samtidig årsagerne til, at man valgte at skifte ud på trænerposten.

'Jeg vil gerne takke Quique for at tage denne udfordring. Det er altid svært med et hold som Barca, men det har også sine fordele. Der er en fornøjelse du er her. Vi kender alle Quique Setiéns måde at spille på. Han går meget op i spillet og i stilen, noget som vi er enige i' indledte Josep Maria Bartomeu.

'I de seneste uger var der ikke en god dynamik omkring holdet. Det talte vi med Valverde om og det kom ikke bag på ham. Efter at have drøftet det internt nogle få dage, besluttede vi, at det bedste ville være at give holdet nye impulser og dynamik, ved at skifte træneren' fortsatte han.

'Sidste sæson var der masser af opfordringer til, at Valverde ikke skulle fortsætte, men rent personligt, har jeg altid haft tillid til Valverde. Jeg altid kunne lide den måde han har arbejdet på. Han er en person med gode værdier. Vi er venner og vi har skabt en relation, der nu skaber et tomrum. Vi kan kun takke Ernesto Valverde, for alle taler godt om ham' sagde Bartomeu videre om den nu fyrede træner.

'Vi har foretaget ændringen nu, hvor vi er midt på sæsonen, for at skabe nye impulser. Med en ny dynamik kan vi aspirere til at vinde ligaen, Champions League og pokalen' forklarede Barca-præsidenten.

Bartomeu blev bedt om at uddybe forløbet, hvor samtalerne med Xavi blev spottet af pressen. 'Vi har talt med en lang række trænere gennem lang tid. Ingen af dem kom frem i offentligheden. Så kom der et navn frem som ikke skulle være kommet frem, for vores samtaler var private, men sådan blev det ikke' svarede han.

'Jeg ville gerne have haft, at det hele var foregået på en anden måde, men tingene gik som de gik. Vi har det skidt på Ernestos vegne, men vi havde talt med ham tidligere. Normalt arbejder ledelsen ikke på denne måde' sagde han som en sidste kommentar til dette emne.

.:FORSIDE:.