fbpx

Bartomeu: 'Er bekymret over den dag Messi stopper'

FCBARCELONA.DK - 07.12.19

// Bartomeu

I sin takketale ved Ballon d'Or skabte Messi ufrivilligt spekulationer om sin fodboldmæssige fremtid. I et radiointerview erkender præsident Bartomeu, at et Barca uden Messi er noget der beymrer ham.

Er Messi virkelig i overvejeleser om sin fremtid eller overfortolker oververden det argentineren udtalte i mandags ved Ballon d'Or gallaen? Det tema har fyldt meget i medierne lige siden.

I dag kommenterede Barca-præsident Josep Maria Bartomeu emnet i et interview med Catalanuya Radio. 'Jeg er bekymret over den dag Messi stopper. Jeg kunne godt tænke mig, at lave endnu en kontraktforlængelse med ham. Messi har stadig lang tid foran sig, noget som vi har talt om mange gange' kom det fra ham.

Bartomeu er helt sikker på, at Messi ikke kan finde på at slutte karrieren i en anden klub. 'Jeg er ikke i tvivl om, at han spiller for os til at han trækker sig tilbage. Det er det har selv ønsker. Derfor tvivler jeg ikke på, at han slutter af her og at det sker når han selv ønsker det' fortsatte præsidenten.

Bartomeu er helt sikkert på linje med samtlige Barca-fans og det får Messi at føle i aften, når han viser sin sjette Ballon d'Or frem på Camp Nou inden kampen mod Mallorca. Her kan argentineren forvente en flot hyldest.

.:FORSIDE:.