fbpx

Bayern forlanger 30 mio. euro for Benjamin Pavard

Peter Vyff - 05.02.23

// Pavard

Barca skulle angiveligt være interesseret i Benjamin Pavard, som meldes utilfreds med spilletiden hos Bayern München. Catalanerne får dog svært ved at finde penge til franskmanden, som menes at koste tæt på 30 mio. euro.

Bayern München viste stor styrke i det netop afsluttede transfervindue, hvor tyskerne hentede João Cancelo hos Manchester City. Portugiseren er foreløbigt ankommet på en lejeaftale for resten af sæsonen, ligesom Bayern fået inkluderet en købsoption på 70 mio. euro, som de fleste forventer at tyskerne benytter sig af.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Landsholdsbackens skifte har fået flere til at spekulere i Benjamin Pavards fremtid på Allianz Arena, hvor franskmanden angiveligt skulle være noget utilfreds med spilletiden. Den 26-årige forsvarsspiller skulle derfor være opsat på at forlade Bayern indenfor den nærmeste fremtid, og han er derfor i lang tid blevet rygtet til Camp Nou.

Catalanerne står akut og mangler en ny højre back til startopstillingen, eftersom holdet netop har taget afsked med Héctor Bellerín, der blev solgt til Sporting CP. Det betyder at Xavi står uden en naturlig back til forsvarets højre side, hvor Barca i efterhånden flere sæsoner har set sårbar ud.

Ledelsen har derfor haft snøren ude efter Pavard, som dog ifølge avisen Sport bliver svær at hente hos Bayern. Tyskerne forlanger angiveligt 30 mio. euro for landsholdsbacken, hvilket skyldes den forestående betaling på 70 mio. euro for Cancelo.

Barca får helt sikkert svært ved at finde pengene til en større transfer, selvom ledelsen ellers har et fremragende forhold til Pavards agent, Pini Zahavi, der også stod for Robert Lewandowskis sommerskifte før sæsonen. Tyskerne skulle dog være åbne over for at forhandle prisen på franskmanden, såfremt prisen på Cancelo også falder.

Inter har angiveligt også haft snøren ude efter Pavard, men italienerne måtte dog hurtigt forlade forhandlingsbordet, da franskmanden ikke var interesseret. Landsholdsbacken skulle istedet foretrække en transfer til Camp Nou, dog er det stadig for tidligt til at spå om et skifte kan blive til noget, for den catalanske økonomi har det svært..:FORSIDE:.