fbpx
Annonce

Avis: Bayern må undvære flere spillere til Barca-kamp

Peter Vyff - 25.10.22

// Bayern München

Barca tager i morgen mod Bayern München i Champions League. Catalanerne er pisket til sejr, hvis håbet om avancement skal holdes i live, og nu forlyder det at tyskerne må undvære en række spillere til opgøret.

Efter en fremragende start på sæsonen, står Barca nu foran et tidligt exit fra dette års Champions League. Catalanerne er aktuelt på en tredjeplads i det indledende gruppespil, efter Inter og Bayern München, og holdet har derfor hårdt brug for en sejr over tyskerne onsdag aften.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Barca tabte det omvendte opgør med 2-0 på Allianz Arena i en kamp, hvor holdet havde fortjent mindst det ene point, efter en fremragende første halvleg. Catalanerne håber på at kunne levere en endnu bedre indsats hjemme på Camp Nou, hvilket igså er strengt nødvendigt, hvis der skal hentes tre point imod de tyske rekordmestre.

Catalanernes forudsætning for sejr er nu blevet større, efter avisen Kicker nu kan fortælle, at Bayern sandsynligvis møder op til kampen uden en række førsteholdsspillere. Tyskerne må eftersigende undvære Manuel Neuer, der døjer med en skulderskade, samt Leroy Sané, der har problemer med låret, og Lucas Hernández, som har brug for en pause efter længere tids hård belastning.

Bayern, som allerede har spillet sig videre til knockout-runderne, må altså undvære begge målscorere fra det første opgør, og det er særdeles gode nyheder for Barca, som ikke kan afgøre tingene selv i gruppen. Catalanerne er nemlig afhængige af, at Inter smider point imod Viktoria Plzen på hjemmebane, hvilket er ganske usandsynligt.

Det bliver dog, uanset udfaldet, en spændende kamp for Barca, som efter en hård periode med flere dårlige resultater, skal forsøge at fortsætte det fremragende spil, som har kastet storsejre af sig imod Villarreal og Athletic Bilbao.

 

.:FORSIDE:.