fbpx
Annonce

Bayern-træner: 'Barca er blandt de bedste i verden'

Simon Arun Vrábel - 26.10.22

// Champions League // Bayern München

Bayern München-træner Julian Nagelsmann udtalte sig på gårsdagens pressemøde meget positivt omkring udviklingen i Barca, men samtidig understregede han hele holdets iver efter at rejse fra Barcelona med alle tre point.

Forud for det skæbnesvangre møde med Bayern München gav den tyske cheftræner det obligatoriske pressemøde sammen med forsvarsspilleren Matthijs de Ligt. På spørgsmålene omkring Barcas udvikling svarede tyskeren yderst positivt, men han var langt mere snaksalig, da det kom til at vurdere sit eget holds chancer i onsdagens sidste gruppekamp.

'Jeg kan ikke rigtig vurdere hvordan Barcas situation er i øjeblikket. Nogle vil se ændringer som udvikling og det er rigtigt, at der er sket mange ændringer i Barca siden sidste år. Det er en vigtig evolution og det hold som vi ser i dag, matcher Barcas filosofi godt' indledte den 35-årige tyske træner.

Artiklen fortsætter under annoncen


'For os selv er det naturligvis vigtigt at forsætte de gode takter i Champions League og jeg er godt opmærksom på, at vi har lagt bedre vilkår for videre avancement end de har. På Allianz havde de en del chancer og det er noget, som vi skal have ændret i kampen i morgen. Jeg synes, at Barca er et utrolig stærkt hold og også blandt de bedste i verden. De vil helt sikkert skabe chancer, men i den sidste kamp imod os så vi, at de ikke udnyttede dem og sådan noget har en konsekvens i en turnering som Champions Leagu' fortalte Nagelsmann inden han rettede fokus på onsdagens sidste gruppekamp.

'Vi kender endnu ikke Barcas plan, men jeg tror, at resultaterne i de seneste kampe og hvordan spillerne klare sig til træning har en indvirkning på Xavis startopstilling. De vil helt sikkert forsøge at kontrollere spillet og lægge pres på os, men lad os se hvordan de ender med at spille kampen' udtalte cheftræneren omkring selve kampen inden han gav sin afsluttende kommentar.

'Selvfølgelig ønsker jeg Lewandowski alt det bedste forud for kampen, præcis som jeg gør for alle de spillere, som jeg har arbejdet med. Lad os se hvordan kampen i morgen ender. Jeg vil gerne understrege, at vi ønsker at slå Barca og at det er en vigtig opgave for os at udføre' afsluttede Nagelsmann.

.:FORSIDE:.