fbpx
Annonce

Christensen: 'Det var ikke kønt, men en vigtig sejr'

FCBARCELONA.DK - 06.03.23

// Andreas Christensen // Valencia

Andreas Christensen spillede hele kampen mod Valencia og var med til endnu en gang at holde nullet. Efter kampen erkendte han, at det havde været en svær eftermiddag, men han glædede sig over, at holdet alligevel vandt.

Man var ikke i tvivl om Andreas Christensen var træt efter kampen mod Valencia, for danskeren var udmattet i kampens sidste minutter, hvor han sammen med holdkammeraterne kæmpede for at holde Valencia fra en udligning.

Artiklen fortsætter under annoncen


Han var en af de første spillere der blev interviewet til Barca TV. 'Det er denne slags kampe der tæller i sidste ende. Det var en hård dag og det blev sværere end vi ønskede det skulle blive. Det var ikke kønt, men det var en vigtig sejr' sagde han.

'Vi havde svært ved at komme forbi dem. En af gangene hvor det lykkedes, spillede vi lidt hurtigere, men vi led en smule i dag. Det skal man også kunne klare nogle gange, men i dag var det nok mest vores egen fejl' erkendte han.

'Det er ikke sådan vi vil spille og vi er vores egne største kritikere. Vi ønsker at spille så flot fodbold som muligt foran vores tilhængere, men det lykkes ikke altid. Sådan er fodbold' afsluttede han.




.:FORSIDE:.