fbpx
Annonce

Christensen kan få rollen som højre back på lørdag

FCBARCELONA.DK - 29.09.22

// Andreas Christensen

Xavi står med et problem til lørdagens opgør mod Mallorca, for hvem skal spille højre back? Bellerín, Araujo og Koundé er ude med skader og Sergi Roberto er tvivlsom. Det kan måske betyde at Andreas Christensen får tjansen.

Det ligger fast at Bellerín, Araujo og Koundé sidder ude mod Mallorca, mens Sergi Roberto stadig kæmper med lidt skavanker der gør ham tvivlsom. Derfor kan Xavi blive tvunget til at tænke helt nyt på højre back positionen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ser man på den aktuelle disponible trup, er det kun Andreas Christensen og Gerard Piqué der har prøvet at spille højre back tidligere i karrieren. Piqué er ikke længere så hurtig som før, så han vil passe bedre til det centrale forsvar ved siden af Eric García.

Dermed er det ikke umuligt, at Xavi beder Andreas Christensen lægge sig i forsvarets højre side for første gang siden skiftet til Barca denne sommer. I modsatte side har Xavi hele tre spillere at vælge mellem, nemlig Alonso, Alba og Balde, men ingen af dem har erfaring på højre back.

Xavi kan også vælge at spille med tre mand i det centrale forvar, Piqué, Christensen og Garciá, med to offensive kanter foran sig, f.,eks. Balde og Dembélé. Det er også før set under Xavi, at der spilles med tre mand i den bagerste kæde når holdet angriber og fire når man forsvarer sig.

Det bliver spændende at hvad Xavi vælger at gøre. Svaret får man lørdag aften kl. 21.00, når kampen fløjtes i gang i Mallorcas hovedstad Palma.

.:FORSIDE:.