fbpx
Annonce

Dani Parejo nævnes som mulig Busquets-erstatning

Peter Vyff - 16.03.23

// Parejo

Ledelsen forsøger i disse dage at forlænge kontrakten med Sergio Busquets, som dog snart kan være fortid på Camp Nou. Catalanerne holder derfor angiveligt øje med Dani Parejo fra Villarreal, som potentielt kan erstatte Barca-kaptajnen.

Sergio Busquets' fremtid har siden sæsonens start været et stort debatemne. Catalaneren, der fik sin Barca-debut tilbage i 2008, har som bekendt kontraktudløb til sommer, og selvom parterne i øjeblikket forsøger at blive enige om en forlængelse, så er der stor chance for at han snart er fortid på Camp Nou.

Ledelsen arbejder derfor sideløbende med kontraktforhandlingerne på at finde frem til potentielle afløsere for Busquets, som dog ikke må koste alverden taget den økonomiske situation i betragtning. Catalanerne er derfor i lang tid blevet sat i forbindelse med Ilkay Gündogan fra Manchester City, som er transferfri efter denne sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den tyske midtbanespiller meldes dog også i forhandlinger om en mulig kontraktforlængelse på Etihad Stadium. Det har ifølge avisen Mundo Deportivo fået Barca til at holde øje med Dani Parejo fra Villarreal, som også står uden kontrakt efter denne sæson.

Spanieren er dog efterhånden fyldt 34 år, men på trods af hans høje alder, så har ledelsen på Camp Nou angiveligt stadig fidus til La Liga-veteranen. Spanieren har da også bevist sig selv på højeste niveau over flere sæsoner, hvor det sammenlagt er blevet til næsten 450 kampe i Spaniens bedste fodboldrække.

Det skulle især være Parejos rolige boldomgang, samt hans tekniske dygtighed, der gør ham til en ideel kortsigtet afløser for Busquets. Ledelsen skulle dog stadig foretrække Gündogan som erstatning for Barca-kaptajnen, dog forventes det at tyskeren vil forlange en noget højere løn end Villarreal-spilleren.

.:FORSIDE:.