fbpx

De Jong: 'Jeg er endnu ikke den spiller jeg vil være'

FCBARCELONA.DK - 01.01.24

Frenkie de Jong har i julepausen fundet tid til et interview med det hollandske medie NOS. Her understreger han, at han er glad for at være i Barca, men at han samtidig også skal forbedre sig, for at blive den spiller han vil være.

'Jeg er i den klub jeg altid drømte om. Jeg er meget tilfreds i Barcelona. Det er altid svært at sige hvad der sker, men lige nu har jeg det godt her' indleder Frenkie de Jong.

'Jeg har endnu ikke vundet de trofæer jeg gerne vil vinde og jeg er endnu ikke den spiller jeg gerne vil være. Jeg kan stadig forbedre mig og der er stadig tid, men jeg håber at nå dertil som hurtigt som muligt' fortsætter han.

Artiklen fortsætter under annoncen


'At være afgørende kædes sammen med mål og oplæg, men med min position er det anderledes. Jeg vil være vigtig på en anden måde. Jeg kan stadig tage nogle skridt frem og jeg er endnu ikke hvor jeg gerne vil være' siger hollænderen videre.

Til sidst bliver De Jong spurgt til holdets spillesmæssige problemer. 'Vi har en meget talentfuld trup, men vi har ikke været konstante nok. Jeg kender ikke de præcise årsager til dette, men der mangler stadig halvdelen af sæsonen og man ved aldrig. Der er stadig meget at spille om' afslutter han.// Frenkie de Jong
.:FORSIDE:.