fbpx

De Jong: 'Jeg har ikke nægtet at blive opereret'

FCBARCELONA.DK - 29.09.24

// Frenkie de Jong

Det er snart længe siden man har hørt noget fra den ankelskadede Frenkie de Jong, men nu åbner han op i et interview med Barcas egne medier. Her kommenterer han sin skade og afviser de mange rygter der er omkring ham.

Frenkie de Jong har siddet ude siden april måned og har misset 38 kampe i alt. Nu har klubbens webkanal Barca One mødt hollænderen til en snak.

'Det har været en hård proces, for at spille fodbold er det jeg bedst kan lide. Det er min passion og sådan har det været hele livet. Det er en hård proces at gå glip af vigtige kampe, ved EM og med Barca' indleder han.

Her er hvad han også udtalte:

Artiklen fortsætter under annoncen


Hårdt at være skadet:
'Hver morgen når jeg står op, kigger jeg på min ankel. Tre skader i den samme ankel gav mig et lille mentalt traume, men lidt efter lidt tør jeg sparke hårdt til bolden og gå ind i dueller. Jeg er ved at genvinde selvtilliden. Jeg tager et skridt af gangen, men har det fint. Jeg er i en proces, men jeg håber der kun mangler lidt endnu'.

Stor konkurrence på midtbanen:
'Når jeg vender tilbage må vi se, hvor jeg skal spille. Det er op til træneren. Jeg kan lide den måde vi spiller på, men hvor, afgør træneren'.

Stemningen i truppen:
'Jeg ser en trup med energi og megen kvalitet. Der er god stemning og jeg glæder mig til at blive en del af holdet og bidrage med det maksimale'.

Mulig operation af anklen:
'Jeg har holdt mig tavs under hele processen. Det er ikke korrekt, at klubben sagde jeg skulle opereres og at jeg ikke ønskede det. Alle i klubben har været enige om, at en operation ikke er den bedste løsning. Jeg ved ikke hvor disse ting opstår fra'.

Mange usande rygter:
'Man siger at jeg tjener en formue, men det er ikke rigtigt, at jeg tjener 37 mio. euro. Det er meget, meget langt fra det jeg tjener. Man siger også jeg ikke vil opereres og at jeg holder ferie, men virkeligheden er en anden. Jeg er ved at komme mig, men det er hårdt, for en ankel er skrøbelig. Jeg har det dog bedre og er tæt på at vende tilbage'.

dejong3F

.:FORSIDE:.