fbpx
Annonce

De Jong: 'En god følelse at vinde 4-0'

Peter Vyff - 25.02.24

 


Barca besejrede i går Getafe på hjemmebane, hvor Frenkie de Jong scorede et sjældent mål. På trods af scoringen var hollænderen dog ikke tilfreds med sin egen præstation, hvilket han lagde vægt på efter kampen.

Det lykkedes Barca at sætte Real Madrid under pres, og mindske forskellen til kun fem point, efter 4-0 sejren over Getafe. Catalanerne formåede at lægge pres på udeholdets defensiv det meste af kampen igennem samtidig med, at forsvaret også tilkæmpede sig et tiltrængt clean-sheet.

Frenkie de Jong var derfor også glad for holdets præstation, da han efter kampen udtalte sig til den fremmødte presse: 'Jeg er meget glad - det føles altid godt at vinde 4-0. De forsøgte at presse os højt på banen, og det skabte en masse plads bag deres forsvar, og vi skabte derfor en masse chancer' sagde midtbanespilleren.

Artiklen fortsætter under annoncen


Hollænderen hævdede dog også, at hans egen præstation ikke var tilfredsstillende, og at han er i stand til at spille bedre: 'I dag var ikke min bedste dag. Jeg missede afleveringer, men heldigvis vandt vi. Jeg tror, at med bolden var det en af mine dårlige kampe i sæsonen, men jeg fortsætter med at træne hårdt' understregede De Jong.

Landsholdsspillerens scoring var blot hans anden i sæsonen, men samtidig også Barcas mål nummer 11.000 i historien, hvilket han blev bedt om at kommentere på: 'De fortalte mig efter kampen, at jeg scorede klubbens mål nummer 11.000. Jeg er rigtig glad for at have scoret et historisk mål' svarede hollænderen.

De Jong blev afslutningsvist spurgt ind til titelræset, hvor han forholdte sig meget realistisk: 'Vi skal blive ved med at vinde, og så må vi se, hvor vi ender i tabellen' sagde målscoreren.

// Getafe // Frenkie de Jong
.:FORSIDE:.