fbpx

De Jong: 'Vil betyde meget for mig at vinde ligaen'

FCBARCELONA.DK - 18.03.23

// Frenkie de Jong

Frenkie de Jong kommer sandsynligvis til at spille en nøglerolle i søndagens hjemmekamp mod Real Madrid. I et interview lægger hollænderen ikke skjul på, hvor meget det vil betyde for ham at vinde ligaen for første gang.

'Jeg havde altid drømt om at spille El Clásico med Barca. Det vil gøre mig rigtig glad at vinde og jeg har stor lyst til at spille den' udtaler han om søndagens kamp ifølge avisen Mundo Deportivo.

'Madrid har spillere af høj kvalitet. De spiller som et hold og er altid gode på kontraangreb. Det er svært at kontrollere Madrid, men vi vil forsøge at gøre det. Vores mål er at vinde El Clásico' fortsætter De Jong.

Artiklen fortsætter under annoncen


'El Clásico er den største kamp indenfor fodbold. Det er den vigtigste kamp for Barcas tilhængere og også for alle spillerne. Det sker ofte at disse kampe spiller en vigtig rolle i hvem der vinder ligaen' siger han videre.

'Barca har altid været min drømmeklub og derfor vil jeg selvfølgelig gerne blive her i mange år. At vinde ligaen vil betyde meget for mig rent personligt. Det er mit fjerde år her og jeg har endnu ikke vundet den. Jeg vil rigtig gerne vinde den og vi går efter at gøre det' kommer det fra hollænderen.

'Vi har gang i en rigig god sæson i ligaen, mens vi Europa ikke har været ligeså gode, men vi gør gode fremskridt' afslutter han..:FORSIDE:.