fbpx

Deco: 'Roques ankomst afhænger af flere ting'

FCBARCELONA.DK - 17.09.23

// Vitor Roque

Med Barcas nye lave lønbudget, er der opstået tvivl om klubben reelt kan hente Vitor Roque til januar som det er planen. I går udtalte sportsdirektør Deco sig om sagen og han erkendte, at det endnu ikke er afgjort.

Skal Roque hentes til januar, skal der gøres plads i Barcas lønbudget, som La Liga fastlagde det i den forgangne uge. Det vil kræve væsentlige spillersalg eller nye indtægter. Derfor er der opstået tvivl om det reelt bliver muligt at få indskrevet den brasilianske angriber, når vinterens transfervindue åbner.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Allerede da vi købte ham vidste vi, at det først var til januar at han kunne komme. Sådan var den aftale som vi opnåede med Athletico Paranaense. Det er en spiller som vi satser meget på og som vi ønsker kommer så hurtigt som muligt' indledte Deco, da han blev spurgt til emnet inden kampen mod Betis.

Herefter kom det oplagte spørgsmål så, om Barca kan finde plads til Roque i lønregnskabet. 'Vi vil gerne være optimister og vi arbejder på det, men vi må se. Hans ankomst i januar vil afhænge af flere ting som Fair Play og de regler som La Liga har, som skal opfyldes. Hvis vi opfylder de regler til januar, kan vi roligt hente ham. Det sker helt sikkert' svarede Deco.

Med de udtalelser hænger det således stadig i luften, om man får Vitor Roque at se i Barca-trøjen om fire måneder..:FORSIDE:.