fbpx

Deco: 'Yamal er en gave til Barca og til fodbolden'

Anders Lang Jensen - 10.07.24

 


Der kan snart ikke skrives mere om Lamine Yamals udvikling på fodboldhimlen, men præstationerne til EM taler for sig selv. Yamal sendte Spanien i finalen og Barca-sportsdirektør Deco lovpriser juvelens kvaliteter.

Med et fremragende langskudsmål kom Yamal på tavlen i Spaniens semifinalesejr over Frankrig tirsdag aften til EM. For hver kamp under slutrunden tager snakken til omkring Lamine Yamal, og i forbindelse med semifinalekampen tirsdag udtalte Barcas sportsdirektør, Deco, sig om angriberen.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Det er rigtig dejligt, at vi har Lamine. Vi vidste godt i forvejen, at han har rigtig meget kvalitet, og han viser en helt utrolig modenhed’, siger Deco til avisen Sport i forbindelse med Spaniens sejr over Frankrig.

’Han tror meget på sig selv og er meget rolig – både når han spiller og taler. Han er en gave til os alle sammen, til Barca, Spanien og fodbold helt generelt’, slutter Deco.

Søndag skal Lamine Yamal tørne ud i EM-finalen for Spanien, hvor modstanderen enten bliver England eller Holland. Dagen inden finalen fylder han 17 år.

yamal84

// Lamine Yamal
.:FORSIDE:.