Dembélé og Koundé videre til VM-semifinalen

FCBARCELONA.DK - 11.12.22

// Ousmane Dembélé // Jules Koundé // VM Qatar

topbar222

De to eneste tilbageværende Barca-spillere ved VM, Ousmane Dembélé og Jules Koundé, slog med det franske landshold lørdag aften England og er dermed videre til semifinalen. Her skal man møde turneringens overraskelse, Marokko.

Både Dembélé og Koundé startede inde for Frankrig i den kvartfinale, som blev præcis lige så spændende, som man havde forventet. Efter blot 17 minutter var det Tchouameni, der på assist fra Griezmann bragte franskmændene foran med 1-0, som var stillingen ved pausen.

Efter pausen blev der dog bragt balance i regnskabet, da Kane scorede sikkert på et klokkeklart straffespark. Det uafgjorte resultat hold frem til det 78. minut, hvor Griezmann med endnu en assist sendte bolden ind i hovedet på Giroud, som headede bolden i mål.

I det 84. minut fik England endnu engang chancen for en udligning, da Kane gik til bolden ved endnu et straffespark. Den engelske angriber bankede dog bolden over mål og dermed blev det til en fransk sejr på 2-1 og en plads i semifinalen.

Dembélé, Koundé og resten af Frankrig skal i semifinalen møde Marokko, som endnu engang overraskede ved at sende Portugal ud. I den anden semifinale mødes Argentina og Kroatien. De to kampe spilles den 13. og 14. december.