fbpx
Annonce

Der er brug for en skarp Lewandowski i El Clásico

FCBARCELONA.DK - 14.03.23

// Robert Lewandowski

På søndag kan Barca tage et meget stort skridt mod mesterskabet, når de tager imod Real Madrid hjemme på Spotify Camp Nou. Her vil det hjælpe holdet meget, hvis Lewandowski genfinder den skarphed man så i starten af sæsonen.

Robert Lewandowski blev i sommer hentet i Bayern München for at score mål og polakken har ikke skuffet. Alligevel er der lidt panderynker omkring hans form, for kendsgerningerne er, at der er blevet længere mellem hans scoringer.

Artiklen fortsætter under annoncen


I sine første 14 kampe i ligaen scorede Lewandowski 13 mål, mens han i de seneste fem kampe kun har nettet to gange. Man har set ham svigte i både boldkontrol og afslutninger., og det har ikke hjulpet at han både har haft karantæne i tre kampe og været skadet.

På søndag står Barca med en gylden mulighed i La liga, for lykkes de med at besejre Real Madrid, vil de komme 12 point foran i ligaen og det synes nærmest umuligt for ærkerivalerne at indhente. Samtidig er alle øvrige hold langt efter. Det ligner derfor en lille matchball for catalanerne.

Lewandowski vil med garanti være med i startopstillingen søndag aften og håbet er, at den store og uhyre betydningsfulde kamp vil give polakken det sidste skub tilbage til den topformen og den skarphed han viste i månederne efter sin ankomst, lige indtil at sæsonen blev afbrudt af VM i Qatar.



.:FORSIDE:.