fbpx
Annonce

Der venter Barca et svært program i La Liga

Simon Arun Vrábel - 08.03.23

// La Liga

Allerede nu begynder mange Barca-fans at kunne se lys for enden af tunnelen, da ligaen slutter om kun tre måneder. Forspringet til ærkerivalerne fra Real Madrid er på hele ni point, men der venter dog catalanerne en række svære kampe forude.

Barca har aldrig haft så solidt et forsvar som i denne sæson, hvor man kun har lukket 8 mål ind i 24 kampe. Derudover er forspringet til Real Madrid på hele ni point og det udbygges yderligere hvis man slår ligaforfølgerne på Camp Nou, som i denne sæson har været en sand fæstning. Man har allerede vundet de sidste to El Clásicos, så listen af grunde til at være optimistisk omkring et liga-trofæ er lang. Kigger man dog på de sidste 14 runder i La Liga får man hurtigt indtrykket af, at Xavis mandskab forsat skal holde begge ben solidt plantet på jorden.

Barca har otte hjemmekampe tilbage og det betyder, at man skal spille udenbys seks gange. Selvom der ikke findes nemme kampe i den spanske liga, så ser modstanderne på udebane dog overkommelige ud, da der er tale om Elche, Getafe, Rayo Vallecano, Real Valladolid og Celta de Vigo. Omvendt var kampen imod Almeria et udemærket eksempel på, at man aldrig skal undervurdere sin modstander. De sværeste udekampe er med sikkerhed på søndag imod Athletic Bilbao, da San Memes aldrig er et nemt sted at spille. Derudover venter der et intents lokalderby på udebane imod Espanyol den 14. maj.

Artiklen fortsætter under annoncen


På hjemmebane får catalanerne det heller ikke nemt, for den første store modstander er Real Madrid som gæster Camp Nou den 19. marts. Herefter får man også besøg af Atlético Madrid og Real Betis, og i alle tre kampe er det ikke utænkeligt, at Xavis tropper kunne sætte point til. Den eneste trøst er, at det er Real Madrid som jagter Barca og de har heller ikke et nemt program, hvilket gør, at ligaen forsat er helt åben.

Du kan få et overblik over Real Madrid og Barcas resterende kampe i ligaen herunder:

Runde 25
Athletic Bilbao – Barca
Real Madrid - Espanyol

Runde 26
Barca – Real Madrid

Runde 27
Elche – Barca
Real Madrid – Real Valladolid

Runde 28
Barca – Girona
Real Madrid - Villarreal

Runde 29
Getafe – Barca
Cádiz – Real Madrid

Runde 30
Barca – Atlético Madrid
Real Madrid – Celta de Vigo

Runde 31
Rayo Vallecano – Barca
Girona – Real Madrid

Runde 32
Barca – Real Betis
Real Madrid - Almeria

Runde 33
Barca – Osasuna
Real Sociedad – Real Madrid

Runde 34
Espanyol – Barca
Real Madrid - Getafe

Runde 35
Barca – Real Sociedad
Valencia – Real Madrid

Runde 36
Real Valladolid – Barca
Real Madrid – Rayo Vallecano

Runde 37
Barca – Marllorca
Sevilla – Real Madrid

Runde 38
Celta de Vigo – Barca
Real Madrid – Athletic Bilbao

.:FORSIDE:.