fbpx

Journalist: Barca og Valencia forhandler om Rodrigo

Anders Lang Jensen - 21.01.20

© Getty Images
// Rodrigo

Det virker efterhånden ganske klart, at en prioritering denne vinter i Barcas sportslige ledelse er at finde en ny angriber. Skaden til Luis Suárez skal dækkes ind og nu forhandles der angiveligt om Valencias Rodrigo. 

Flere potentielle kandidater er nævnt på rygtebørsen, og inden transfervinduets lukning forsøger man i det catalanske at sikre sig en forstærkning til offensiven. Og ifølge den velansete italienske journalist Gianluca Di Marzio, forhandler Barca med Valencia.

Valencias højtprofilerede angriber Rodrigo er repræsenteret af den portugisiske agent Jorge Mendes, der ifølge Gianluca Di Marzio har befundet sig i Barcelona for at lede forhandlingerne med Barca angående en aftale, der kan sende Rodrigo til Camp Nou.

Ifølge Di Marzio arbejder Barca og Valencia på at finde frem til en byttehandel, der potentielt kan involvere flere spillere. I de igangværende forhandlinger netop nu er temaet altså at finde frem til de rette spillere i handlen, som begge klubber vil være tilfredse med at lade indgå.

.:FORSIDE:.