fbpx

En hurtig afgørelse af ligaen vil være godt for Torre

FCBARCELONA.DK - 08.04.23

// Pablo Torre

Det er ikke meget Pablo Torre har fået af spilletid denne sæson, men det kan meget vel ændre sig, hvis Barca får afgjort mesterskabet flere runder før sæsonen slutter, for så ventes Xavi at give reserverne flere minutter.

Torre har samlet set kun spillet 239 minutter med førsteholdet i denne sæson, fordelt på otte kampe. Han var senest på banen mod Elche for en uge siden, hvor han fik de sidst 13 minutter, da kampen var afgjort med en 0-4 føring til Barca. Derudover har han spillet tre kampe for andetholdet Barca Atlétic.

Artiklen fortsætter under annoncen


Situationen ændrer sig nok ikke lige med det samme, for Barca vil kæmpe hårdt for at holde det solide forspring på 12 point i ligatabellen. Jo før det definitivt kan afgøres jo bedre, så Xavi forventes ikke at spare spillere i de kommende kampe.

Lykkes det for Barca at afgøre ligaen måske 3-4 runder før den er slut, måske endda tidligere, vil de sidste kampe være uden den store betydning. Det forventes at ville betyde mere spilletid til reserverne som en belønning fra Xavi.

Netop den situation kan vise sig at blive god for Pablo Torre, for så får han mulighed for at vise sig mere frem. Nogle gode præstationer vil enten kunne øge hans status i førsteholdstruppen, eller måske sende ham til en attraktiv klub til sommer, hvor der venter mere spilletid..:FORSIDE:.