fbpx

Fati, Balde og García vendte tidligt tilbage

FCBARCELONA.DK - 16.12.22

// Ansu Fati // Eric Garcia // Alejandro Balde

topbar2221

I dag var der uventet fremmøde ved træningen i Ciutat Esportiva, for her mødte Ansu Fati, Eric García og Alejandro Balde frem for at deltage, selvom de have fri til på mandag. Også Lewandowski er tilbage ved træningen.

Xavi begynder langsomt at få sine VM-spillere tilbage ved træningen efterhånden som de er røget ud af slutrunden, hvor der nu kun mangler finalen mellem Argentina og Frankrig, samt bronzekampen mellem Kroatien og Marokko.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca havde otte spillere med hos det spanske landshold, der blev elimineret allerede i ottendedelsfinalen. Disse otte spillere havde fået fri til på mandag, men det forhindrede ikke Ansu Fati, Eric García og Alejandro Balde i at tage hul på træningen nogle dage tidligere. De mødte alle frem for at træne med i dag.

De tre spillere fik ingen hovedroller ved VM og har derfor ikke samme behov for at restituere som klubkammeraterne på landsholdet. García spillede ikke et eneste minut ved slutrunden, mens Balde og Ansu Fati kun blev benyttet i mindre omfang.

Mere ventet var det at Robert Lewandowski i dag sluttede sig til holdets træning, for hans tilbagevenden var planlagt til i dag..:FORSIDE:.