fbpx

Felix' anonyme rolle ved EM er godt for Barca

FCBARCELONA.DK - 20.06.24

// Joao Felix

Hansi Flick vil angiveligt meget gerne beholde Joao Félix i truppen og måske det bliver lidt lettere at opnå efter EM. Kantspilleren ser ud til at få en anonym rolle ved slutrunden og det vil være noget som Barca kan drage fordel af.

Joao Félix blev siddende på bænken gennem hele kampen, da Portugal mandag besejrede Tjekkiet med 2-1.Det stod 1-1 efter 90 minutter, hvor landstræner Robert Martínez valgte at sende Conceicao på banen i en sidste satsning. Det var en god idé, for det var netop Conceicao der scorede sejrsmålet i det 92. minut.

Artiklen fortsætter under annoncen


Martínez valgte altså at se bort fra Joao Félix, da der var allermest brug for offensive kræfter, hvilket helt sikkert er noget der har ærgret Barca-spilleren. Her fik man et klart billede af, at Félix betragtes som reservespiller hos Portugal.

Det er måske godt for Barca, at Félix ikke viser sig for meget frem ved slutrunden i Tyskland, for det vil øge interessen for ham og dermed også hans værdi på transfermarkedet.

Sportsdirektør Deco skal forsøge at blive enig med Atlético Madrid, så Flick får sit ønske om at have Félix til sin rådighed opfyldt. Den opgave ser nemmere ud, hvis det bliver en lidt anonym rolle til angriberen.

felix52F

.:FORSIDE:.