fbpx
Annonce

Tre spillere er i karantænefare mod Sevilla

FCBARCELONA.DK - 05.02.23

// Sergio Busquets // Ronald Araujo // Gavi

I aften tager Barca imod Sevilla på Camp Nou i den spanske liga, hvor catalanerne skal forsøge at fortsætte de gode takter. Tre spillere skal dog passe ekstra på, da de er tæt på karantæne.

Hos Barca er tre spillere kun et enkelt gult kort fra at udløse en spilledags karantæne. Her er tale om Gavi, Busquets og Araújo, som alle skal passe ekstra på i aftenens kamp mod Sevilla. De har alle modtaget fire gule kort indtil videre.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Hvis de tre spillere modtager et gult kort mod Sevilla i aften vil det udløse en spilledags karatæne og det vil betyde, at de vil gå glip af den svære udekamp på lørdag mod Villarreal. Også Dembélé har fire gule kort, men franskmanden er som bekendt skadet og er ikke med.

Mens Barca har været sæsonens positive overraskelse i den spanske liga, hvor man indtager en klar førsteplads i tabellen, så må Sevilla betegnes som blandt sæsonens store skuffelser. Andalusierne, som normalt kæmper med i toppen af ligaen, befinder sig på en skuffende 13. plads og har kun vundet fem kampe.

.:FORSIDE:.