fbpx
Annonce

Fire spillere risikerer karantæne til El Clásico

FCBARCELONA.DK - 10.03.23

// El Clásico

Søndagens svære udekamp mod Bilbao har et ekstra aspekt, som en række Barca-spillere skal være meget opmærksomme på. Hele fire spillere er nemlig kun et gult kort fra karantæne og næste kamp er mod Real Madrid.

Når en spiller får sit femte gule kort på sæsonen, giver det automatisk karantæne i næste kamp. Kigger man på La Ligas statistik ser man, at Busquets, Raphinha, Ferran Torres og Kessié alle har samlet sig fire gule kort indtil nu.

Artiklen fortsætter under annoncen


Realistisk set er alle fire nævnte spillere med i startopstillingen søndag aften på San Mamés i Bilbao og de skal forsøge at komme igennem kampen uden at få en advarsel. Kommer dommerens gule kort op af lommen, skal karantænen afsones i hjemmekampen mod Real Madrid.

Det vil være et kæmpe handicap at skulle undvære en eller flere af de nævnte spillere i El Clásico og derfor får de helt sikkert besked på, at passe ekstra på. Det kan dog samtidig hæmme deres spil og det bliver en svær balancegang, for Bilbao er et fysisk stærkt hold.

Det hele bliver ikke nemmere af, at kampens dommer hedder Gil Manzano, for han er berygtet for at hive mange kort op af lommen. Det var Gil Manzano der tidligere på sæsonen viste både Piqué og Lewandowski ud.



.:FORSIDE:.