fbpx

Flick indleder sæsonen med afbudsramt midtbane

Anders Lang Jensen - 09.07.24

 


Onsdag starter Hansi Flick endegyldigt som ny Barca-træner, når en række spillere vender tilbage fra ferie, og den officielle pre-season indledes. Det bliver dog med en amputeret trup uden de vigtigste midtbanespillere.

En række skader til midtbanespillerne i truppen samt en EM-slutrunde betyder, at en række midtbanespillere ikke støder til truppen, når tyske Hansi Flick skal starte sit arbejde med hans nye mandskab.

Gavi, Pedri og Frenkie de Jong er alle skadet, og det betyder, at der går en flere uger, før de to sidstnævnte overhovedet kan starte træningen under den nye tyske cheftræner. Der går flere måneder før Gavis comeback.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ilkay Gündogan og Fermin Lopez har været eller er fortsat EM-aktuelle. Fermin er med i den spanske trup, der er nået til semifinalen. Ilkay Gündogan er røget ud med Tyskland, men han skal nu holde nogle ugers velfortjent ferie.

Slutteligt støder Sergi Roberto næppe til truppen, når Hansi Flick indleder sin Barca-tid. Catalanerens kontrakt udløb 1. juli, og den er ikke blevet forlænget. Der mangler stadig at komme en afklaring på hans fremtid og det er usikkert om han får tilbudt en forlængelse.

Det efterlader Oriol Romeu som en af få midtbanespillere i førsteholdstruppen i de første uger af sommerens pre-season. Og det er endda en Oriol Romeu, der stærkt rygtes væk fra Barca, inden transfervinduet er smækket i, når kalenderen siger 1. september.

Derudover er der Pablo Torre, der har været udlejet til Girona, som næppe indgår i Flicks planer, samt den unge Marc Casadó, der for nylig blev forfremmet til førsteholdsspiller og derfor næppe får en hovedrolle næste sæson.

Det er absolut ikke optimale forhold for Hansi Flick, der i starten af sæsonen skal forsøge at få det bedste ud af det materiale han har til rådighed på midtbanen.

flick2

 

// Hansi Flick
.:FORSIDE:.