fbpx

Hansi Flick: 'Vi spillede godt mod et stort hold'

FCBARCELONA.DK - 31.07.24

 


Det var en meget tilfreds Hansi Flick der udtalte sig efter 2-2 kampen mod Manchester City. Han glædede sig over en god holdindsats og roste de unge spillere, der gjorde det godt mod en stærk modstander.

'Vi spillede virkelig godt mod et stort hold. Vi forsvarede os sammen og vi angreb sammen som et hold og det er det vi ønsker. Vi kæmper for hinanden' indledte han.

'Måske vi blev trykket lidt for meget tilbage i første halvleg, for vores idé var at stå højere på banen. Vi havde brug for at holde mere på bolden, men vi spillede mod Manchester City. Pep Guardiola har været otte år hos dem og vi ønsker lidt af samme filosofi, måske lidt anderledes, men samme idé' fortsatte han.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Jeg var ikke sikker på, om vi kunne levere på et højt defensivt nivaeu, men det gjorde vi. Vi spillede en flot kamp' kom det fra ham.

Til sidst blev Flick spurgt, hvem der imponerede ham mest. 'Jeg vil ikke nævne konkrete navne efter blot en enkelt kamp. Holdet gjorde det rigtig godt, og som jeg sagde, angreb og forsvarede vi os sammen. Vi fik vist hvad vi ville og krægtene spillede flot mod et fantastisk hold' afsluttede han.

flick4F

// Manchester City // Hansi Flick
.:FORSIDE:.