fbpx

Flick: 'Vi ved ikke om vi henter en målmand'

FCBARCELONA.DK - 24.09.24

 


Hansi Flick holdt tirsdag eftermiddag pressemøde forud for onsdagens ligakamp på hjemmebane mod Getafe. Her blev Barca-træneren uden overraskelse bedt om at forholde sig til muligheden for at hente en erstatning for Ter Stegen.

Læs Hansi Flicks udtalelser fra pressemødet her:

Ny målmand:

'Iñaki gør det rigtig godt, og det gjorde han også i pre-sæsonen. Han har arbejdet meget hårdt for at være her. Han er fokuseret, professionel og klar til at spille. Vi har tillid til ham, men vi er også nødt til at overveje, om vi skal foretage os noget, fordi de spillere, vi har nede bagved, er meget unge. Indtil videre føler vi os dog ikke pressede, og vi stoler på Iñaki'.

'Vi skal overveje de muligheder, vi har, og lige nu føler vi ikke noget pres. Vi må se, hvad der sker. Vi vil tale med vores målmandstræner José De la Fuente, som i mange år har trænet målmænd på verdensklasse-niveau. Han bliver den første person, som jeg taler med om situationen'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Villarreal:

'Vi har analyseret kampen mod Villarreal og har set mange ting, der kan forbedres. Vi er ikke nået til vejs ende endnu. Der er altid noget mere, man kan gøre. Vi bevæger os fremad skridt for skridt'.

Lewandowski:

'Jeg er ikke overrasket over hans præstation. Han har scoret seks mål i ligaen, og vi ved, at han kan gøre det rigtig godt. Jeg er meget tilfreds med ham'.

Lamine Yamal:

'Vi har alle data på spillerne, og lige nu er der intet der indikerer, at han behøver hvile. Han har det rigtig godt. Vi vil holde øje med ham, men jeg tror ikke, at han har brug for at blive sparet i morgen. Vi spiller på hjemmebane, og vi skal starte med et stærkt hold på banen, og det, Lamine har gjort, er utroligt. De andre spillere gør det også rigtig godt'.

Hårde frispark på Yamal:

'Jeg føler ikke, at problemet er hos dommerne. De gør det godt for at beskytte spillerne og gav også straks gule kort forleden. Vi skal alle passe på en spiller som Lamine, for han er fantastisk med bolden. Det er dog ikke nemt for nogen at passe på sådan en type spiller'.

Raphinha:

'Han har på ingen måde overrasket mig. Jeg har hele tiden vidst hvad han er i stand til. Lige nu viser han sin bedste version og giver virkelig meget til holdet - både på og udenfor banen'.

// Getafe // Hansi Flick
.:FORSIDE:.