fbpx

Font vil have UNICEF tilbage på Barca-trøjens front

Jacob Møller Nielsen - 25.12.20

© Getty Images
// Font // Præsidentvalg

Victor Font kæmper i disse dage for at overbevise vælgerne om, at han skal være den nye præsident for Barca. Fonts nyeste tiltag er, at han har indgået en aftale med UNICEF, som får organisationen tilbage på Barca-trøjens front.

UNICEF har i en årrække været repræsenteret på Barcas trøje, som et symbol på Barcas arbejde for udsatte børn verden over.

I lang tid var UNICEF på Barca-trøjens front, som man nok husker det i tiden med Henry, Eto'o og Messi, men over de seneste par år er UNICEF-mærket på Barca-trøjen dog blevet placeret bag på trøjen. Det skete, da der skulle hentes indtægter fra store sponsorerer som Rakuten og Qatar Airways, der i stedet har prydet fronten af Barca-trøjen.

Præsidentkandidaten Victor Font kæmper for vælgernes stemme i præsidentvalget i januar, og han har officielt meldt ud, at han som et nyt tiltag vil flytte UNICEF-mærket tilbage til fronten på Barca-trøjerne. Font skulle sågar allerede have lavet forhåndsaftalerne med UNICEF, så det hele er klart, hvis han skulle blive valgt som præsident.

Om UNICEF endnu engang kommer til at pryde fronten på Barca-trøjen, må vi vente til præsidentvalget til at se. Bliver Victor Font dog valgt, kan UNICEF ifølge Font selv se frem til igen at komme i stort fokus i Barca-kampene.

.:FORSIDE:.