fbpx
Annonce

Forberedelserne til Mallorca-kampen er ikke optimale

FCBARCELONA.DK - 30.09.22

// Mallorca

I morgen aften skal Barca i aktion efter landskampspausen, hvor de gæster Mallorca. Her har Xavi langt fra optimale betingelser, for det var først i går at alle var tilbage ved træningen og samtidig er fem spillere ude med skader.

Barca har ofte haft problemer i de ligakampe der følger umiddelbart efter en landskampspause. Derfor er der grund til fuld fokus på udekampen mod Mallorca, for holdet har ikke brug for en skuffelse i starten af et tætpakket program.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Xavi har ellers god grund til at være bekymret. Hele 18 spillere var ude for at spille landskampe, hvoraf mange dem fik mange minutter. Dertil kommer den træthed der følger efter at rejse. Derfor er der risiko for at flere spillere er fysisk og mentalt trætte op til lørdagens kamp.

Dertil kommer at fem spillere blev skadet i landskampspausen. Det drejer sig om Koundé, Araujo, Memphis, De Jong og Bellerín, så det er pludselig en skadesramt trup som Xavi råder over. Det giver især panderynker når det gælder forsvaret.

Endvidere var det først torsdag aften at Xavi havde alle mand tilbage fra landskampe, så der er kun to træningssamlinger til at forberede lørdagens udebanekamp. Det er langtfra optimale betingelser.

Kampen spilles lørdag aften kl. 21.00 og den vises på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.