fbpx

Hjørnespark: Dårligere end 3 seneste sæsoner til sammen

Jacob Møller Nielsen - 25.12.20

© Getty Images
// Ronald Koeman // Hjørnespark

Barca har i denne sæson været særdeles vaklende i defensiven, og det er især kommet til udtryk ved standardsituationer som hjørnespark. Barca har i denne sæson indkasseret ligeså mange mål på hjørne, som i de seneste 3 sæsoner sammenlagt.

Sæsonen har ikke været nem for Barca indtil videre. Med 8 point op til Atletico på førstepladsen og 14 indkasserede mål i 14 kampe har Barca altså været langt fra topniveauet i første del af La Liga.

En del af de mål er kommet fra standardsituationer, hvor Barca især på hjørnespark har set hovedløse ud i flere situationer. Og på netop hjørnespark har catalanerne i denne sæson også en skrækkelig statistik.

Barca har nemlig indkasseret 4 mål på hjørnespark indtil videre i sæsonen, og det er ligeså mange scoringer imod, som Barca de seneste 3 La Liga-sæsoner sammenlagt har indkasseret på hjørne. Det vidner altså til, at Barca slet ikke har styr på opdækningen i hjørnesparkssituationerne.

Det er altså en særdeles negativ statistik, som klubben må tage med i bagagen. Det vidner samtidig om, at der for alvor er nødt til at ske noget i Koemans Barca på standardsituationerne, så statistikken ikke fortsætter fremadrettet.

.:FORSIDE:.