fbpx

Fort: 'Mange af os unge spillere står klar i kulissen'

Simon Arun Vrábel - 31.01.24

 


I den skæbnesvangre hjemmebanekamp imod Villarreal spillede Héctor Fort samtidig sin første kamp på Montjuïc, og i hans seneste interview takkende han Xavi for tilliden og forsikrede, at mange af akademispillerne er klar til endnu mere spilletid.

Med de mange skader i forsvaret har Héctor Fort pludselig fået masser af minutter på førsteholdet, og det er noget som den 17-årige forsvarsspiller er meget taknemmelig for. I hans seneste interview til Barcas egne medier kiggede forsvarsspilleren fremad og håber, at hans sæsondebut er starten til flere minutter på førsteholdet.

'Jeg har været Barca-spiller hele mit liv, så at få lov til at spille foran vores egne fans var helt fantastisk' indledte den unge forsvarsspiller, som forsat tilhører Barça Atlètic.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg er virkelig stolt og fyldt med entusiasme og glæde, for jeg har arbejdet hårdt i mange år, og hver dag har mit mål været at komme til hvor jeg er nu. Jeg vil forsætte med at arbejde hårdt, så jeg forhåbentligt bliver valgt igen' forsatte Fort inden han takkede Xavi.

'Jeg er meget taknemmelig over, at Xavi har givet mig muligheden på førsteholdet. Mange af os unge spillere står klar i kulissen, og når vi bliver valgt, gør vi det bedste for at gribe chancen. Personligt ser jeg mig selv som en alsidig spiller, med personlighed, god med begge fødder og fysisk stærk'.

Héctor Fort har i denne sæson optrådt fire gange på førsteholdet. Den første gang var Champions League-kampen imod Royal Antwerp, imens de seneste kampe var i Copa del Rey imod Barbasto og senere Athletic Bilbao. Den seneste kamp var den første af slagsen på hjemmebane imod Villarreal.

// Hector Fort
.:FORSIDE:.