fbpx
Annonce

Frenkie de Jong: ’Vi vil vinde alle tre titler’

Simon Arun Vrábel - 10.03.23

// Frenkie de Jong

Frenkie de Jong er i gang med sin fjerde sæson i Barca og for første gang øjner han for alvor muligheden for at vinde ligaen, hvilket midtbanespilleren i et åbenhjertet interview fortæller at han har ønsket i lang tid.

Hollandske Frenkie de Jong har været en del af Barcas førstehold siden 2019, men den blonde midtbanespiller har aldrig vundet La Liga. Med et solidt forspring til forfølgerne fra Real Madrid og et El Clásico ventene lige om hjørnet, fortæller De Jong i sit seneste interview at han mere end nogensinde tørster efter en liga-triumf.

’Jeg har været her i klubben i fire år nu, og jeg har aldrig vundet ligaen men der er forsat lang vej endnu. Det er ingen hemmelighed, at liga-titlen er vores primære mål i denne sæson og jeg er meget opsat på at vinde dette trofæ’, udtalte hollænderen i går til RAC1.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Vi vil vinde begge titler og vi har en fordel både i ligaen og i pokalturneringen. Vi har et godt hold, så lad os gå efter dem begge, for hvis vi vinder alle tre titler i Spanien, vil sæsonen være ekstraordinær’, udtalte De Jong med henvisning til Copa del Rey, La Liga og den spanske Supercup. Sidstnævnte trofæ er som bekendt allerede i hus.

Samtidig kiggede hollænderen også på den mindre positive del af sæsonen, nemlig de to smertefulde exits fra både Champions League og dernæst Europa League.

’De to exits fra Europa har ramt os meget hårdt, for især i Champions League havde vi forventet at komme længere end vi gjorde i de seneste år, som slet ikke var gode. Vi har en trup til at komme længere i Europa end vi gjorde og specielt i år er det vores egen skyld, at vi ikke har fået bedre resultater. Vi kan ikke bebrejde andre end os selv' kom det ærligt fra ham.

Efter en sommer hvor De Jong var omgærdet af rygter om et skifte til Manchester United, så har hollænderen for alvor spillet sig ind på holdet.

’Det har været en fin sommer for jeg har hele tiden været meget rolig omkring situationen. Jeg vidste at jeg ønskede at blive i Barca og jeg har aldrig ændret den holdning. Hele mit liv har jeg drømt om at spille for Barca og vinde titler med klubben og i dag er jeg meget komfortabel med mængden af spilletid og min involvering i kampene. Jeg er utrolig glad i Barca og jeg ønsker at forsætte her i mange år’, afsluttede De Jong som til dato har spillet 172 kampe i blaugrana.

.:FORSIDE:.