fbpx
Annonce

Frenkie de Jongs skade kan gavne Franck Kessié

Allan Stefan - 01.10.22

// Franck Kessié

Frenkie de Jongs skade kan meget vel gavne ivorianske Franck Kessié og blive hans billet til mere spilletid. Med 12 kampe der skal afvikles inden spillerne rejser til VM i Qatar, vil Xavi rotere med alle spillerne - især på midtbanen.

Barca starter deres voldsomme program i aften, når catalanerne møder Mallorca på udebane. Fremadrettet skal der spilles to kampe om ugen, indtil de nationale ligaer og de europæiske turneringer holder pause på grund af VM i Qatar. Der skal altså spilles 12 kampe, 8 i ligaen og 4 i Champions League, indtil spillere rejser til deres respektive landshold den 9. november.

Her er Kessié formentlig tiltænkt en del spilletid taget Frenkie de Jongs skade i betragtning. Xavi har hidtil ikke haft den store fidus til den ivorianske kriger, som blot har spillet 173 minutter indtil videre med fire optrædener i ligaen og to i Champions League.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Men 12 kampe på under halvanden måned vil Xavi gøre brug af sin brede trup og formentlig rotere på alle positioner, og en af ​​dem, der bør få fremtrædende rolle, er Franck Kessié. Ivorianeren har kun startet inde i to kampe, hvor den ene var mod Viktoria Plzen. Her spillede han en hæderlig kamp og fik scoret et mål, hvor den anden kamp mod Elche endte mindre heldigt for Kessié. Xavi skiftede ham ud allerede i pausen, fordi der var en reel risiko for, at midtbanemotoren ville ende med at blive vist det røde kort, da han hele kampen igennem havde været for overgearet og begik en del unødvendige frispark.

På trods af den tidlige udskiftning mod Elche vil Kessié formentlig indgå i startelleveren mod Mallorca, når man tager den vigtige kamp mod Inter i midtugen in mente. Her tiltænkes midtbanepladserne til den unge duo bestående af Pedri og Gavi, mens 6’er positionen dækkes af den erfarne Busquets. Derfor ville det være naturligt at give Kessié chancen mod en på papiret overkommelig modstander i form af Mallorca, så ivorianeren allerede nu kan indgå i den faste rotation, der uomtvistelig ville finde sted med så mange kampe på så få dage.

Om ovenstående forudsigelse finder sted, kender vi svaret på klokken 20.00, når vi en time før kampstart vil offentliggøre startopstillingen. Kampen kan ses klokken 21.00 på TV2 Sport X.

kessie15

.:FORSIDE:.