fbpx

Fysioterapeut: 'Messi afslog tilbud fra Real Madrid'

FCBARCELONA.DK - 18.06.24

// Lionel Messi

Der har været talt og skrevet meget om Messis pludselige stop som Barca-spiller i 2021, men i går kom argentinerens fysioterapeut i klubben, Junajo Brau, men en opsigtsvækkende nyhed om et tilbud fra Real Madrid.

Juanjo Brau var en del af klubbens stab gennem 18 år, hvor 15 af dem var med førsteholdet, blandt andet under Pep Guardiola. Her fik Brau et tæt forhold til Lionel Messi. I et interview med avisen Sport, kommer Brau ind på den sommer i 2021, hvor Barca måtte opgive at forlænge med argentineren.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Messi havde meget stærke følelser for Barca og han forventede ikke at skulle stoppe. Han vendte tilbage om onsdagen fra ibiza og troede han skulle skrive forlængelsen under og han skrev til mig, at han kom for at træne' indleder Brau. To dage senere meddelte Barca, at de ikke var i stand til at forlænge på grund af klubbens store økonomiske problemer.

Messi skiftede som bekendt til PSG, men det var tilsyneladende ikke det eneste tilbud han fik. 'Han afslog store tilbud, fra store klubber som Real Madrid, men han tilhørte og vil altid tilhøre Barca. Han er meget argentinsk og meget til Barca. Når han talte om Barca, var det altid med følelser' sagde Brau videre.

I dag spiller Messi for Inter Miami i USA og forleden udtalte han, at det bliver den sidste klub i hans karriere. Det helt store spørgsmål har længe været, om det lykkes Barca at arrangere den afskedskamp som Messi aldrig fik og som der har været talt så meget om.

messi45F

.:FORSIDE:.