fbpx
Annonce

Gattuso: 'Vi holder fast i vores spillestil mod Barca'

Simon Arun Vrábel - 29.10.22

// La Liga // Valencia

Det italienske klubikon Gennaro Gattuso var både positiv og respektfuld på pressemødet forud for Valencias hjemmekamp imod Barca i aften og specielt gensynet med Xavi var italieneren ikke bleg for at sætte ord på.

Gattuso er for mange nok mest synonym med de mange succesfulde år for AC Milan og det italienske landshold, hvor han altid spillede hårdt og kontant fodbold. Den hårde spillestil til trods så vandt Gattuso alligevel flere fornemme titler som VM, Champions League og det italienske mesterskab, men fra 2014 har den nu 45-årige italiener været træner. Efter flere ophold med blandet succes hos AC Milan, Palermo og Napoli kom Gattuso til Valencia sidste sommer og derfor er det første gang, at han som træner står overfor Xavi.

'Jeg glæder mig meget til at se Xavi igen, for det er en person, som jeg har meget høje tanker om. Det bliver en god oplevelse og en ære at spille imod ham' indledte Gattuso yderst respektfuldt overfor catalaneren, som blandt andet opnåede 767 officielle kampe for Barcas førstehold. Herefter satte Gattuso ord på opgøret som spilles lørdag aften.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg kan godt lide, at vi altid spiller på den sammen måde og vi holder fast i vores spillestil – også imod Barca. Jeg har ikke lyst til at svare på spørgsmålet om Barcas eliminering i Champions League, for der findes i øjeblikket to slags Barca-hold og det i La Liga scorer mange mål og spiller fantastisk fodbold. Vi bliver nødt til at have respekt for vores modstander. Kampen starter 0-0 og vi er 11 imod 11' forsatte Valencia-træneren inden han blev bedt om at kommentere på Barca-holdets mange unge spillere.

'Barca er ikke kun Robert Lewandowski, for de har mange gode spillere og deres statistik taler for sig selv. Der er også mange gode unge spillere, så jeg mener ikke, at mangel på erfaring kan bruges til at argumentere for, at holdet ikke er godt' sagde Gattuso inden han afslutningsvis satte et par sidste ord på den atmosfære han forventer på stadion lørdag aften.

'Der er altid en god atmosfære på Mestalla og vi regner med, at der kommer 45.000 og overværer kampen. Der er altid en god stemning på stadion og vi er meget stolte af vores fans'.

Kampen spilles som den sidste af fire ligakampe lørdag og der er kickoff kl. 21.00. Opgøres vides på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.