fbpx

Getafe bør ikke blive et problem på Estadi Olímpic

FCBARCELONA.DK - 25.09.24

 


Efter tre udekampe i træk, vender Barca endelig tilbage til Estadi Olímpic, når de i aften tager imod Getafe. De to mandskaber er kommet vidt forskelligt fra start i La Liga og der bør reelt aldrig blive tvivl om udfaldet.

Det vil nok blive betegnet som en verdenssensation, hvis ikke Barca henter tre stensikre point i aftens opgør mod Gefafe. Det aktuelle styrkeforhold mellem to hold er nemligt massivt, hvis man dømmer ud fra de første seks runder i ligaen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her har Barca lagt perfekt ud med seks sejre og en målscore på imponerende 22-5. De tre seneste ligakampe er vundet med 4-1, 7-0 og 5-1, så der venter Getafe en hed aften i den catalanske hovedstad.

Holdet fra Madrid har modsat fået en skidt start på sæsonen, for det defensivt indstillede hold har endnu ikke prøvet at vinde. De har spillet fire kampe uafgjort og tabt to, mens deres målscore er 3-5. De to hold har altså til fælles, at have lukket fem mål ind, men det er også det eneste.

Barca vil blive mødt af en massiv defensiv, hvor der ikke bliver meget plads på den sidste tredjedel af banen. Det skal Hansi Flick finde løsninger på og mon det ikke involverer de to hurtige kanter, Raphina og Yamal?

Trods Getafes defensive udgangspunkt, bør der aldrig blive tvivl om de tre point for Barca i aften. De står med rigtig gode muligheder for den syvende sejr i træk og samtidig endnu en storsejr.

Kampen spilles kl. 21.00 og den kan ses på TV2 Sport X.

gol1F

// Getafe
.:FORSIDE:.