fbpx

Godt for holdet at Iñigo Martínez er klar igen

FCBARCELONA.DK - 07.01.24

// Iñigo Martínez

På sit pressemøde i går bekræftede Xavi, at Iñigo Martínez er klar til pokalkampen mod UD Barbastro i aften. Dermed vender forsvarsspilleren tilbage efter en måned udenfor og det er en god nyhed for holdet.

Det var under opvarmningen til kampen mod Atlético Madrid i starten af december, at Martínez pådrog sig en muskelskade i det ene lår. Siden da har baskeren manglet i det centrale forsvar.

Artiklen fortsætter under annoncen


Indtil da havde Iñigo Martínez været en af Xavis foretrukne spillere i den bagerste kæde, hvilket sendte danske Andreas Christensen mere ud på bænken. Martínez leverede på en stabilt godt niveau og derfor har han været savnet.

Barcas forsvar har ikke være overbevisende mens holdet har manglet Martínez. Hverken Araujo, Koundé eller Christensen har leveret solidt, så Xavi glæder sig helt sikkert over, at han har Iñigo Martinez tilbage.

Spørgsmålet er så om Xavi tør sende Martínez i kamp fra start mod Barbastro, så han hurtigere kan få kampformen tilbage, eller om han kommer på banen i løbet af opgøret, som man ofte ser det, når en spiller vender tilbage fra en skadespause.

Kampen mod UD Barbastro spilles i aften kl. 21.00 og den kan ses direkte på Sport Live..:FORSIDE:.