fbpx
Annonce

Goretzka: 'Lewandowski var forkælet hos Bayern'

Peter Vyff - 26.10.22

// Bayern München // Robert Lewandowski

Barca tager på onsdag imod Bayern München på Camp Nou til sæsonens hidtil vigtigste kamp. Tyskernes Leon Goretzka deltog forleden i et interview, hvor han blev spurgt til opgøret, og hvor han sendte en stikpille afsted til Lewandowski.

Barca fik en fremragende optakt til Champions League-kampen imod Bayern efter storsejren forleden over Athletic Bilbao. Catalanerne står dog overfor en enorm udfordring, eftersom kun tre point tæller imod de tyske rekordmestre, hvis holdet skal have nogen som helst mulighed for at avancere til knockout-runden.

Selvom Barca skulle hente en sejr over Bayern, som allerede er kvalificeret, så er det sandsynligvis ikke nok, da Inter med en sejr på hjemmebane over Viktoria Plzen kan sikre sig videre avancement. Det bliver dog, uanset udfaldet, et kæmpe opgør på Camp Nou, hvor nogle af de allerbedste fodboldspillere mødes.

Artiklen fortsætter under annoncen


Bayern-spilleren Leon Goretzka kommer højst sandsynligt til at starte inde på tyskernes midtbane, og i et interview med Sky Germany forleden udtalte sig han sig om, hvor stort det altid er at møde Barca.

'Når vi spiller mod Barca, hvad enten det er en venskabskamp eller en Champions League-finale, så er det altid en fantastisk kamp at se frem til' sagde tyskeren og tilføjede: 'Selvom vi har spillet os videre, så vil vi stadig gøre alt for at vinde'.

Udover Barcas hårde situation i Champions League, så er historien for kampen også Robert Lewandowskis gensyn med hans tidligere klub Bayern München, hvor han tilbragte otte år af sin karriere. Landsholdsangriberen skiftede dog tilværelsen ud med et skifte til Camp Nou, hvor han har været stærkt spillende i denne sæson.

På trods af Lewandowskis fine form og det faktum, at han har scoret mål på stribevis, så ser det altså ud til, at han efter årsskiftet blot skal spille i Europa League, hvilket Goretzka også have en kommentar til.

'Lewandowski havde det super godt i Bayern, hvor han var forkælet med Champions League fodbold, og hvor han altid var sikker på at nå til ottendedelsfinalerne. Men nu er han skiftet, og det er hvad det er - det tænker vi ikke længere på', afsluttede tyskeren.

Det bliver dog spændende at se, hvordan Goretzka og holdkammeraterne kommer til at håndtere Lewandowski. Polakken kunne med lidt mere skarphed snildt have scoret adskillige mål i holdenes første opgør, der endte 2-0 til Bayern. Catalanerne ender dog forhåbentlig med at tage sejren over tyskerne på onsdag, hvor der med sikkerhed bliver skimtet til Giuseppe Meazza, hvor Inter spiller imod Viktoria Plzen.

.:FORSIDE:.