fbpx

Guardiola: 'Barca har haft en utrolig sæson'

FCBARCELONA.DK - 17.05.23

// Pep Guardiola

Pep Guardiola har kurs mod et par vigtige titler med Manchester City, men han har alligevel tid til at følge sin hjerteklub FC Barcelona. I et interview roser han holdet for dets sæson og glæder sig over mesterskabet.

Det var Movistar Plus der i går bad Guardiola kommentere Barcas nyvundne mesterskab. 'Jeg har sendt en besked til Xavi og han svarede og jeg sendte en præsidenten, men han har ikke svaret. Han fester nok endnu, når man hvordan han er' kom det fra Guardiola med et glimt i øjet.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Jeg glad og lykkelig over, at vi igen har vundet ligaen efter nogle år. Vi ved alle hvilke vanskeligheder klubben går igennem, så det er en opmuntring for alle Barca-fans. Jeg kan kun ønske dem tillykke herfra, for jeg synes de har haft en utrolig sæson' sagde han videre.

'De har haft en utrolig solid defensiv, hvor de har lukket meget få mål ind. De er løbende blevet bedre, men har oplevet nogle langvarige skader , som f.eks. Pedri. Det er mere end fortjent at de har vundet' afsluttede den tidligere Barcas-spiller og træner..:FORSIDE:.