fbpx

Guillermo Amor afviser fyring af Valverde

FCBARCELONA.DK - 10.01.20

© Getty Images
// Supercup

Efter torsdagens sluffende nederlag til Atlético Madrid i Supercup-semifinalen meddelte adskillige medier, at ledelsen mandag beslutter, om Ernesto Valverde skal fyres. Den historie blev dog pure afvist af Guillermo Amor.

Adskillige medier meddelte ellers, at præsident Josep Maria Bartomeu skulle have indkaldt til et bestyrelsesmøde allerede på mandag, hvor ledelsen angiveligt skal beslutte, om Ernesto Valverde skal fyres med øjeblikkelig virkning.

'Jeg forstår godt, at dette nederlag gør ondt. Vi skal dog fortsætte, for der er stadig meget tilbage af sæsonen. Der venter os vigtige kampe i de store turneringer. Med hensyn til historierne om Valverde, så passer de ikke' sagde Amor, som er en del af den sportslige ledelse.

'Jeg forstår, at folk er skuffede. Vi havde alle muligheder for at vinde kampen, men vi brændte chancer og de annullerede vores mål. Atlético var helt ude af kampen og vi var i fuld kontrol. Pludselig scorede de to mål og så var det slut' sagde Amor.

Det er selvfølgelig klart, at Amor aldrig ville gå ud lige efter en kamp og bekræfte en fyring af Valverde. Hvis Barca-træneren skal fyres vil det først ske efter, at bestyrelsen har drøftet situationen og herefter taget en beslutning.

.:FORSIDE:.