fbpx
Annonce

Her er Barcas kontrakttilbud til Sergio Busquets

Simon Arun Vrábel - 15.03.23

// Sergio Busquets

Det er ingen hemmelighed, at Barca arbejder på at forlænge kontrakten med Sergio Busquets og mandag eftermiddag blev Busquets’ agent Josep Maria Orobitg set på klubbens kontorer. Nu er der lækket detaljer om kontrakttilbuddet.

Holdets kaptajn og dermed én af truppens vigtigste spillere, Sergio Busquets har kontraktudløb om få måneder og derfor arbejder den sportslige ledelse på højtryk for at afklare catalanerens fremtid. Det seneste møde imellem klubben og Busquets’ repræsentant skulle angiveligt have mundet ud i et konkret tilbud, som sendes til midtbanespilleren i denne uge.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det har længe været under opsejling, at Sergio Busquets og Barca skulle snakke om kontraktforlængelse, da flere andre klubber angiveligt allerede har sendt konkrete tilbud til Barca-kaptajnen. Mandag eftermiddag tog de to parter så det første skridt da et møde imellem Busquets’ agent, Josep Maria Orobitg, og Barca blev afholdt på klubbens kontorer. Ifølge transferjournalisten Gerard Romero endte forhandlingerne ud i et konkret tilbud, som sendes til Busquets i løbet af ugen.

Èt års forlængelse af den nuværende kontrakt og en årsløn på syv millioner euro skulle tilbuddet lyde på. Til sammenligning har Al-Nassr eftersignende afleveret et tilbud på hele 18 mio. euro og det betyder, at det udelukkende skal være af sportslige årsager, at den 34-årige anfører skulle takke ja. Som et sikkerhedsnet for Busquets fortæller avisen Sport, at man skulle have indbygget en option på yderligere ét år, men det vil dog afhænge af antallet af kampe, som Busquets vil spille i den kommende sæson.

Sergio Busquets er gennem årene blevet én af de vigtigste spillere i klubbens historie. I skrivende stund har han spillet 712 kampe i blaugrana og vundet 31 pokaler heriblandt otte liga-titler og tre Champions League.

.:FORSIDE:.