fbpx

Her er Barcas officielle reaktion på Messis skifte

FCBARCELONA.DK - 08.06.23

// Lionel Messi

Der gik ikke lang tid fra at Lionel Messi i går aftes meddelte, at han fortsætter karrieren i Inter Miami, til at Barca kom med en officiel reaktion på deres hjemmeside og de sociale medier.

Her er hvad klubben skriver:

Artiklen fortsætter under annoncen


'I mandags den 5. juni, overbragte Jorge Messi, far og repræsentant til spilleren, præsident Joan Laporta, beslutningen om at spilleren skifter til Inter Miami, selvom han havde et tilbud fra Barca, og efter at såvel FC Barcelona som Lionel Messi ønskede at han igen trak i blaugrana-trøjen.

Præsident Laporta forstod og respekterede den beslutning som Messi tog om at spille i en mindre krævende liga og længere væk fra den fokus og det pres, som han har været under de senere år.

Både Joan Laporta og Jorge Messi begyndte at arbejde sammen om at skabe en flot hyldest fra tilhængerne til en fodboldspiller der er, og altid vil være, elsket i Barca'.

Den offcielle udmelding holdes således i et meget formelt sprog og er noget kortfattet. Der kommer helt sikkert mange flere og mere personlige kommentarer fra Joan Laporta og Xavi de kommende timer og dage..:FORSIDE:.