fbpx

Her er Barcas program for supercuppen

FCBARCELONA.DK - 06.01.20

// Supercup

På torsdag spiller Barca semifinale i den spanske Supercup, der for første gang omfatter fire hold og spilles i Saudi Arabien. Vi gennemgår her Barcas program for de kommende dage.

Hvor supercuppen de foregående mange år er spillet over to kampe, ude og hjemme, mellem mesterholdet og pokalvinderne, ændrer turneringen fuldstændig format og flyttes til Saudi Arabien, i hvert fald de tre første år, som aftalen med værterne lyder på.

Barca er blevet parret med Atlético Madrid i den ene semifinale, mens Valencia og Real Madrid mødes i den anden. Barcas kamp spilles på torsdag, mens anden semifinale spilles onsdag aften.

Efter den åbne træning søndag formiddag, har Ernesto Valverde givet sine spillere fri i dag. I morgen formiddag skal der så igen trænes og umiddelbart herefter begiver spillerne sig til lufthavnen, for at flyve til Jeddah i Saudi Arabien. Her bliver de indlogeret på det luksusiøse hotel Assila Hotel Jeddah.

Onsdag er der planlagt en træningssamling på klubben Al Ahlis anlæg i Jeddah. Det sker kl. 16.30 og inden da holder Ernesto Valverde og en endnu unavngiven spiller pressemøde.

Torsdagen går med afslapning og opladning til kampen. Et par timer inden kick-off køres spillerne til King Abdullah Sports City, hvor semifinalen spilles. Kampen fløjtes i gang kl. 20.00, dansk tid.

Hvad der sker herefter, vil afhænge af resultatet, for vinderne skal spille finale på søndag og bliver derfor i Jeddah, mens det tabende hold kan rejse hjem.

.:FORSIDE:.