fbpx

Hollændere meldes interesseret i Chadi Riad

Peter Vyff - 25.05.23

// Chadi Riad

Chadi Riad, som til dagligt tilhører Barca Atlétic, skulle eftersigende være et transfermål for RKC Waalwijk. Hollænderne forsøgte også sidste år at hente forsvarsspilleren, som dog fortsat håber på at få sit gennembrud på Camp Nou.

Barca hentede for fire år siden Chadi Riad til La Masia, hvor han ankom fra ungdomsholdet hos RCD Mallorca. Den stærke centerback har sidenhen udviklet sig til én af de bedste spillere på andetholdet, Barca Atlétic, hvor det i denne sæson er blevet til hele 34 kampe og 2 mål.

Marokkaneren fik også sin debut på seniorholdet i efteråret, og Barca har derfor store forhåbninger til ham. Den 19-årige Riad har dog på nuværende tidspunkt ikke udsigt til at blive en fast del af førsteholdet, selvom Xavi ellers længe har efterspurgt en naturlig venstrebenet midterforsvarer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ledelsen forventes dog at hente Iñigo Martínez transferfrit hos Athletic Club Bilbao hvilket betyder, at Riad fortsat vil være en del af Barca Atlétic efter sommerferien. Det kommer dog ikke til at ske, hvis det står til RKC Waalwijk, som ifølge avisen Sport fortsat er opsat på at hente forsvarsspilleren til Holland.

Waalwijk forsøgte også at købe Riad sidste år, hvor han dog istedet endte med at forlænge sin kontrakt med Barca indtil 2024. Catalanerne har yderligere en option på 12 måneder, og derfor forventes ledelsen også at kunne få en vis indtægt for marokkaneren, som har en markedspris på 1 mio. euro.

Chadi Riad har dog ifølge Sport intet ønske om at forlade Camp Nou, hvor han ønsker at få sit gennembrud i fremtiden. Centerbacken ønsker dog også at holde sin udvikling i gang, og derfor afhænger en del af hans beslutning eftersigende også af B-holdets sportslige niveau.

Barca Atlétic befinder sig i øjeblikket på femtepladsen i den tredje bedste spanske række, som betyder, at holdet skal ud i en række kvalifikationskampe for at rykke op den næstbedste spanske række. Catalanerne er dog tæt forfulgt at Real Murcia hvilket betyder, at Rafa Marquez' mandskab er nødt til at hente tre point i den sidste kamp imod Logrones for at være sikre på femtepladsen.

.:FORSIDE:.