fbpx

I morgen begynder nædtællingen til årets sidste kamp

FCBARCELONA.DK - 26.12.20

© FC Barcelona
// Eibar

Efter at have nydt fire sjældne fridage, skal Barcas spillere i morgen igen trække i træningstøjet. Det gælder forberedelserne til holdets sidste kamp i 2020, når Eibar på tirsdag aften gæster Camp Nou i ligaen.

Efter et hæsblæsende program har Barcas spillere kunne nyde julen med familien og samtidig samle kræfter til de kommende kampe. Normalt ligger ligaen stille i julen, men på grund af corona er kampprogrammet tæt og derfor spilles der kampe lige inden nytår, både tirsdag og onsdag.

Derfor kalder Koeman til træning i morgen, hvor fokus bliver rettet på kampen mod Eibar. Der venter en træning mere mandag, hvor årets sidste kamp skal forberedes.

Messi er taget på et lynvisit til Argentina med familien for at fejre jul. Han forventes at lande i Barcelona her til aften, så han kan træne med i morgen sammen med holdkammeraterne.

Når kampen mod Eibar er spillet, kan Barca-spillerne holde fri to dage mere og fejre nytår, men allerede den 1. januar trænes der igen på træningsanægget Ciutat Esportiva. Første kamp i 2021 er ude mod Huesca den 3. januar..:FORSIDE:.